*qui sóc?

11Em dic matilda vidal de llobatera i P.

m’encanta la fotografia, el video, la literatura, l’arquitectura, l’escultura, el disseny, la il·lustració, els nens, el vermell, el blau i els animals.

*l’any 1998 començo a fer càpsules (reportatges de 3 a 5 min) per a BTV (televisió de barcelona).

*l’any 2000 m’incorporo a Mediapark on treballo de copy i realitzadora de promos al Canal Cultura i al Canal Natura. (pels principals cableoperadors d’Espanya: Via Digital, Ono, Euskaltel).

*l’any 2004 començo a treballar de copy realitzadora al Canal SOMOS. TEUVE. mentre ho compagino amb curtmetratges i documentals propis.

*de l’any 2006 al 2012 formo part de l’equip de realització de la mai balaguer a tv3; amb ella realitzo programes com COLORS, SOMIERS o BESTIARI IL·LUSTRAT.

*l’any 2009 (petit parèntesi de tv3) sóc copy de promos a Lasexta.

la feina a tv3 l’he anat compaginant amb petits projectes audiovisuals de caire més personal. Com per exemple, la sèrie els subterranis o el videoclip de joan miquel oliver “hansel i gretel” realitzat amb l’òscar lorca i la hanneke van spaandonk o el videoclip “polo de llimona” realitzat amb la mai balaguer i el jordi fàbregas.

*l’any 2013 neix Pupila produccions, el meu somni fet realitat. Gravar i fotografiar les coses que em semblen boniques. Un projecte que em fa lliure i feliç.

https://vimeo.com/user504179

*desde l’any 2013 realitzo les píndules del 33 recomana mentre ho combino amb els petits projectes de pupila produccions.

Anuncis